WILD!
In november is staat het menu traditiegetrouw in het teken van wild. Niet alleen over geschoten wild, maar ook over de rijke plantaardige oogst van de herfst. Paddenstoelen, bessen, rozenbottels, pompoenen, noten, zaden en knollen, om er een paar te noemen. Er is ook voor vegetariërs dus veel te proeven!
Veel kweken we zelf in de Priona Tuinen en Alwin plukt daarnaast in de natuur. Zoals eekhoorntjesbrood. Deze supersmaakvolle paddenstoel verwerkt hij in een gerecht met patrijs en als karamel bij de koffie. We drogen en malen het eekhoorntjesbrood ook tot een fijn poeder: heel lekker in soep of over desserts. De herfst proef je niet alleen op je bord, maar ook de Tuinen zetten hun beste beentje voor. Kaarsjes aan, een wijntje of sapje erbij en genieten maar..
Wil je het proeven? De wild-maand duurt nog drie weken (tot en met 1 december), dus reserveer nog snel een van de laatste tafels!